Home / Algemeen / Bijeenkomst over toekomst Pauluskerk

Bijeenkomst over toekomst Pauluskerk

RAALTE – De werkgroep Herbestemming Pauluskerk houdt op dinsdag 14 september een bijeenkomst in de Pauluskerk voor alle oud-parochianen. Centraal staat de herbestemming van de kerk en de invulling van het achterliggende terrein. De werkgroep zet erop in om de kerk met toren te behouden en het terrein in te vullen als ‘knarrenhof’; dus met levensloopbestendige woningen waar ouderen gezamenlijk leven en omkijken naar elkaar. Half juli zijn de oud-parochianen reeds geïnformeerd via een brochure. De werkgroep wil graag horen wat men van de ideeën vindt. Aanvang is om 19.30 uur.

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.