Home / Sallandcentraal / Bibliotheek Salland weer helemaal open

Bibliotheek Salland weer helemaal open

REGIO – Sinds maandag 27 september zijn de vestigingen van de Bibliotheek Salland weer volledig geopend. Om de bibliotheek binnen te mogen, is geen coronatoegangsbewijs nodig. Ook vervalt de maximale hoeveelheid bezoekers en is het afgelopen met de ongezellige looproutes en afgeplakte werkplekken. “Schoolklassen kunnen weer samen boeken komen ruilen. Deelnemers van cursussen of bezoekers van het Digitaal Café kunnen weer gewoon aanschuiven. We zijn erg blij dat de bibliotheek sinds maandag weer zo toegankelijk is als we graag willen zijn”, zegt directeur-bestuurder Sabine Tielenius Kruythoff. De Bibliotheek Salland heeft vestigingen in Raalte, Ommen, Olst, Wijhe en Heino. De openingstijden zijn te vinden op www.bibliotheeksalland.nl.

Lees ook

Bedtextiel en cadeaushop bij Bos Bedden

(Advertorial) NIEUWLEUSEN – Bij Bos Bedden in Nieuwleusen is de voorkant van de winkel helemaal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.