Bibliotheek op school op de St. Antonius in Mariënheem

MARIËNHEEM – De Sint Antoniusschool in Mariënheem beschikt sinds kort over een eigen schoolbieb. Die kwam in het kader van de campagne ‘Bibliotheek op school’ tot stand in samenwerking met de Bibliotheek Salland. Doel: ervoor zorgen dat de leerlingen nog meer plezier krijgen in lezen en dat hun informatie- en mediavaardigheden verbeteren. Bibliotheek op school is een educatieve aanpak van bibliotheken om het leesplezier van scholieren te vergroten. De plaatselijke bibliotheek zorgt dat in een school een collectie boeken aanwezig is en biedt ondersteuning bij het gebruik ervan. Met de deelname van de St. Antoniusschool zijn nu 21 van de in totaal 24 scholen in de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe aangesloten bij de Bibliotheek op school.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.