Bedevaartsmis in Kruisverheffing

RAALTE – De jaarlijkse Sallandse Bedevaart naar Kevelaer mag dan ook dit jaar vanwege Covid-19 niet doorgaan; de organisatie, de Broederschap van Raalte en omgeving, houdt op zaterdag 4 september ter vervanging wel een Kevelaerviering in de basiliek van de H. Kruisverheffing. Pastores Cornelissen en De Bekker gaan voor en er klinken bekende Marialiederen. Tijdens de viering wordt ook de bedevaartkaars aangestoken voor de vele intenties van de Sallandse pelgrims. Aanvang is om 17.00 uur. Het jaarlijkse Kevelaerlof in de H. Kruisverheffing vindt dit jaar plaats op zondag 3 oktober om 19.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.