Appelactie in en om Wesepe

WESEPE – De Protestantse Gemeente Wesepe houdt komend weekend een appelactie. Op vrijdagmiddag en- avond 24 en zaterdag 25 september bellen vrijwilligers in Wesepe en directe omgeving bij iedereen aan om te vragen om appels te kopen ten bate van het onderhoud van de monumentale dorpskerk. De prijs is ook deze keer 5 euro voor 4 kilo appels. Voor de kleine eters zijn er ook halve zakken te koop. De appelverkopers gemist? Bel dan in de week daarna naar Betsie ten Have (0570 531237) of Lies den Duijf (0570 532272) om een bestelling op te geven. In Heeten kan dat bij Gerrit Visscher (06 20753695).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.