Afvallen met Lifestyle Change in Heino

HEINO – Op maandag 13 september start er een Lifestyle Change in Heino. Die wordt georganiseerd door Get Healthy Ermelo. In Heino is Leonore de Lifestyle Change coach. Het is de bedoeling dat de deelnemers allemaal zes tot twaalf kilo afvallen in acht weken tijd. Ze gaan zonder een strikt dieet aan de slag en leren hoe ze een jojo-effect kunnen voorkomen.

Leonore deed zelf ook met succes mee aan de Lifestyle Change. Door schildklierproblemen was ze ruim 20 kilo aangekomen en had ze geen fut meer om te sporten. “Dat was voor mij lastig te accepteren omdat ik daarvoor wel regelmatig sportte”, zo vertelt ze. “Ik wilde deze neerwaartse spiraal dolgraag doorbreken, maar ik wist niet hoe. Uiteindelijk besloot ik mij aan te melden voor Lifestyle Change, ondanks dat ik wel twijfelde of het afvalprogramma van Olav (van Get Healthy Ermelo, red.) zou gaan werken. Lifestyle Change heeft bij mij gezorgd voor een doorbraak. Ik ben veertien kilo afgevallen. Mijn lichaam en geest herstellen zich en ik heb er weer meer vertrouwen dat ook ik een gezond lichaam kan krijgen. Ik voel me energieker en ben weer positief en enthousiast. Mijn vermoeidheid en alle andere kwalen zijn nagenoeg weg. Na mijn eigen positieve ervaring leek het mij zo tof om andere mensen te helpen hetzelfde te bereiken. Ik vond het wel spannend om mezelf zo in de schijnwerpers te zetten, maar dat is het meer dan waard.”

heino.afvallenmetolav.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.