2Switch blijft de komende jaren de kringloop van Raalte

RAALTE – In opdracht van de gemeente Raalte verlengt ROVA na een aanbesteding het contract met de 2Switch kringloopwinkel in Raalte voor de komende zeven jaar. Zo blijft het voor de inwoners van de gemeente Raalte mogelijk om ook voor een klein bedrag goederen aan te schaffen.

Kringloopbedrijf 2Switch aan de Heesweg in Raalte haalt goedzooi, wit- en bruingoed op bij de inwoners van de gemeente. Ook kunnen inwoners deze producten gratis ernaartoe brengen. Wethouder Frank Niens: “Omdat 2Switch het zoveel mogelijk hergebruik van goederen stimuleert, biedt deze samenwerking ook een bijdrage aan een circulaire economie en kansen op het gebied van duurzaamheid in onze gemeente. Goederen krijgen een tweede leven en we verminderen afval.”
Daarnaast biedt het kringloopbedrijf mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een leer/werk- of ontwikkelplek. Ze doen ervaring op of kunnen een opleiding binnen het kringloopbedrijf volgen. Hierna is het mogelijk om door te stromen naar een betaalde baan.

Op de foto (vlnr): Roger Beuting (directeur Rova), Harmen van Zwol (relatiebeheerder Rova), wethouder Jacques van Loevezijn, Onno in ’t Veld (directeur 2Switch), Huub Kwekkeboom (accountmanager 2Switch), wethouder Frank Niens en John Podt (filiaalleider 2Switch).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.