2021-ste ‘baantjeszwemmer’ bij Zwembad de Oase

HEETEN – Zwembad de Oase in Heeten mocht afgelopen zaterdag de 2021-ste ‘baantjeszwemmer’ van dit seizoen verwelkomen. Even voor de duidelijkheid: het gaat hier niet om de ‘gewone’ zwembadbezoekers, maar om leden van een WhatsApp groep die buiten de reguliere openingstijden om gebruik maken van het zwembad.

“Na het verduurzamen en renoveren van het zwembad enkele jaren geleden is er een kleine groep gestart met baantjeszwemmen in de vroege ochtend en late avond”, zo schrijft het bestuur van het zwembad. “Via een WhatsApp groep kunnen baantjeszwemmers zich opgeven om dagelijks een half uur in alle rust baantjes te zwemmen. Per groep mogen er maximaal zeven personen zwemmen zodat iedereen de ruimte heeft. De kleine WhatsApp groep is inmiddels gegroeid tot een groep van honderd personen. Deze groep zwemmers heeft van mei tot en met nu september elke dag gezwommen, dit ondanks het soms mindere weer deze zomer.”
De 2021-ste baantjeszwemmer was Carolien Heuven. Zij kreeg een kleine traktatie aangeboden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.