133 deelnemers bij brommertocht vanuit Wijhe

WIJHE – Gerrit Kolk uit Wijhe hield op 5 september weer een brommertocht. In totaal deden 133 brommerrijders mee. De rit ging via diverse binnenwegen naar Lierderholthuis, Heino, Hoonhorst, Dalfsen en Ommen. Daar werd na 41 kilometer een stop gehouden in het bos achter kasteel het Laar. Daar konden ook de bonnen voor snacks en drankjes verzilverd worden. Op de terugweg kwamen de deelnemers langs Lemele, Luttenberg, Mariënheem en Broekland. Door medewerking van de vier verkeersbegeleiders liep de tocht voorspoedig. Helaas was er wel drie keer pech onderweg. Twee brommerrijders moesten met de volgwagen terug. Bij Gerrit is overigens nog een tasje met gereedschap blijven liggen. Neem hiervoor contact op via 06-52727227. Volgend jaar staat de brommertocht gepland op 4 september.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.