Workshop in teken werving vrijwilligers

RAALTE – Het Vrijwilligerspunt Raalte biedt op dinsdag 21 september de workshop ‘Het nieuwe werven’ aan. De deelnemers leren hoe ze met hun organisatie, vereniging of stichting vrijwilligers kunnen werven. Hoe denkt een potentiële vrijwilliger; wat maakt dat iemand wel of niet kiest voor vrijwilligerswerk en hoe kunnen organisaties zich profileren zodat ze aantrekkelijker worden voor vrijwilligers? Bij elke kernvraag hoort een praktische oefening. De deelnemers krijgen tips die snel toepasbaar zijn en met een kleine moeite resultaat opleveren. De workshop is gratis en is bestemd voor iedereen in de gemeente Raalte die met vrijwilligers werkt. De workshop duurt van 19.15 tot 21.00 uur en wordt digitaal aangeboden. Aanmelden kan tot 13 september via staging2.vrijwilligerspuntraalte.nl/agenda/workshop-het-nieuwe-werven-21-september.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.