Wim en Rumolda Fakkert-Aarnink 60 jaar getrouwd

HEETEN – Wim en Rumolda Fakkert-Aarnink uit Heeten vierden recentelijk hun 60-jarig huwelijksfeest. Wethouder Wagenmans feliciteerde het diamanten paar.

Wim, molenaarszoon en geboren en getogen in Heeten, leerde Rumolda, afkomstig uit Loenen, kennen in de tijd dat ze verpleegkundige was. Na hun huwelijk betrokken ze een woning op loopafstand van de molen in Heeten. Later kwamen ze naast de maalderij te wonen en vervolgens in de bungalow er tegenover. Wim was hier tot zijn 60-ste werkzaam, waarna hij nog een aantal jaren buiten de deur gewerkt heeft tot aan zijn pensioen.
Wim deed vrijwilligerswerk bij Stichting Wandel- en Fietspaden en is nog steeds actief met tennissen, biljarten, kaarten en tuinieren. Rumolda was betrokken bij de oprichting van de algemene hulpdienst en zoekt nu haar vertier binnenshuis. Ze schrijft en leest graag en ze maakt plakboeken.
De twee kregen samen drie dochters en zijn inmiddels grootouders van zes kleinkinderen. Beiden komen ze uit een groot gezin en zijn erg begaan met de familie. Ze leggen nog menig familiebezoek af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.