Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de N340 een ‘groene ontheffingskaart’ geplaatst op de site. Op vertoon van die kaart kunnen klanten de kwekerij (en andere ondernemers langs de N340) gedurende de werkzaamheden bereiken. De actie komt voort uit frustratie. De kwekerij is gedurende de werkzaamheden anders niet bereikbaar en de provincie weigert om de ondernemers tegemoet te komen.

“We hebben het afgelopen jaar al ontzettend veel overlast gehad van de werkzaamheden met als laatste toegift van de provincie een volledige afsluiting”, zo laat de kwekerij weten. “Aangezien wij niet vooraf weten wie bij ons wil komen om bijvoorbeeld vaste planten en/of tuincadeaus te kopen, mogen wij eigenlijk geen groene kaarten (ontheffingen) geven. Concreet zou dit betekenen dat wij deze drie weken geen klanten mogen ontvangen omdat ze door de verkeersregelaars worden tegengehouden. De provincie is niet bereid ons hierin financieel tegemoet te komen. Daarom zien wij geen andere mogelijkheid dan op deze manier de groene kaarten te verspreiden en hopen dat u de moeite wilt nemen om toch bij ons te komen als u wat nodig heeft.”
Van 6 tot en met 30 augustus worden er grote werkzaamheden uitgevoerd aan de N340. Tijdens deze periode wordt de volledige N340 van Zwolle tot Ommen afgesloten. De parallelwegen zijn enkel toegankelijk voor fietsers (zonder ontheffing) en auto’s/vrachtwagens (met ontheffing). De ontheffingskaart kan worden gedownload via staging2.kwekerij-onderdijk.nl. “Als u deze voor de voorruit van uw auto legt, laten de verkeersregelaars u door en kunt u gebruik maken van de parallelweg. Dit geldt voor de volledige parallelweg. Dus u kunt deze kaart ook gebruiken voor alle andere ondernemers aan de N340 die in dezelfde positie zitten als wij.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.