Valvetronic Brassband op herhaling in Bostheater Ommen

OMMEN – Vergeet ‘Dansen met Jansen’, daar komt helemaal niets van terecht. Het wordt ‘Dansen met de Valvetronic Brassband’! En wel op zaterdag 7 augustus vanaf 21.00 uur in Bostheater Ommen.

Dat dit dozijn ‘party animals’ overal een feestje weet te bouwen is allang geen geheim meer. Met tien blazers, drums en percussie kreeg dit gezelschap de bezoekers van North Sea Jazz, Eurosonic/Noorderslag en Oerol rap in de benen. Ook kreeg het aanstekelijke toetergenootschap tijdens het Into the Wild festival in het Bostheater razendsnel vat op de doorgaans toch wat ingetogen Sallanders. Elf kerels en een jongedame die zeker haar mannetje staat, brengen een eigen gecomponeerde mix van EDM, hiphop, rock en house met een bak energie en enthousiasme die geen mens kan weerstaan.
De gig van Valvetronic Brassband is een ‘safe show’. Hierbij is het reserveren van een vaste zitplaats verplicht. Je hoeft niet te testen voor toegang en geen mondkapje te dragen in het theater. Tijdens het optreden is er geen horeca. Bestellen van je drankjes kan desgewenst gelijk met de reservering voor een zitplaats. Het concert is gratis te bezoeken.
Reserveren via https://shop.ticketing.cm.com/safe-shows. Meer info: staging2.bostheaterommen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.