Home / Sallandcentraal / Tweede editie van Brocantefair Heino

Tweede editie van Brocantefair Heino

HEINO – “Woonaccessoires, brocante, schilderijen, kleding. Ga maar door. Van alles wat, maar wel allemaal stijlvol en betaalbaar.” Organisatrice Joke Beumer van ’t Penninckhofje in Heino probeert de brocantefair die in het eerste weekend van september aan de Lageweg 3 (in het buitengebied van Heino) wordt gehouden samen te vatten. “Er is voor elk wat wils, dat weet ik zeker.”

Het was een gok vorig jaar, geeft Beumer toe. Maar de eerste editie van de brocantefair, nota bene in coronatijd, werd een groot succes. “Enkele honderden bezoekers, louter positieve reacties en vooral veel vragen of het komend jaar weer kon. Dat geeft energie. We doen dit jaar drie dagen in plaats van twee. Bovendien hebben we meer standhouders en ook livemuziek. En opnieuw komen er vooral lokale leveranciers, daar mikken we echt op.”
Op de fair worden naast woonaccessoires, antiek, keramiek, brocante en kunst ook thee uit Frankrijk, bloemsierkunst en tuinplanten verkocht. “We hebben zelfs een hoedenmaker weten te strikken. Daarnaast worden er handgemaakte producten uit Thailand verkocht. Op de fair hebben we ook een houtbewerker, wordt kleding verkocht en staat een kraam met bijzondere kaarten. Verder hebben we op vrijdag en zaterdag live muziek van countryzangers Gerrit Biesterbos en Ronnie Snippe.”
De fair wordt gehouden van vrijdag 3 tot en met zondag 5 september (telkens van 10.00 tot 17.00 uur). De entree bedraagt 3 euro per volwassene (kinderen gratis). Bij de entreeprijs zijn koffie en/of thee inbegrepen; voor kinderen is er ranja. Parkeren is gratis. Er wordt rekening gehouden met de (dan) geldende coronamaatregelen.

www.penninck-hofje.nl

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.