Toertochten in plaats van Historisch Festival

LUTTENBERG – Het Historisch Festival in Luttenberg gaat dit jaar opnieuw niet door, maar de organisatie, Museum de Laarman, presenteert in plaats daarvan op zaterdag 14 en zondag 15 augustus en op zaterdag 4 september wel enkele toertochten voor oldtimer trekkers en bromfietsen.

Op 14 augustus (aanmelding tot en met maandag 9 augustus) en 4 september (aanmelding tot en met maandag 30 augustus) staan er twee toertochten gepland voor oldtimer trekkers; op zondag 15 augustus (aanmelding tot en met maandag 9 augustus) zijn de bromfietsen aan de beurt. Vertrek is telkens bij De Laarman.
De deelnemers aan de toertochten voor oldtimer trekkers zijn beide dagen welkom vanaf 9.00 uur. Zij worden ontvangen met een kop koffie of thee. Vertrek is om 10.00 uur en de deelnemers worden rond 16.00 uur weer terug verwacht. De organisatie zorgt onderweg voor eten en drinken. Na afloop wordt er gezorgd voor broodjes gehaktbal en is er een nazit. Voor degenen die zich vooraf hebben aangemeld, ligt er een herinneringsschildje klaar.
De deelnemers aan de bromfietstocht op zondag 15 augustus worden vanaf 10.00 uur verwacht. Vertrek is om 11.00 uur en rond 15.00 uur is iedereen weer terug. Onderweg krijgen de deelnemers een snack aangeboden. Na afloop ligt er voor alle bromfietsrijders die zich vooraf hebben ingeschreven een herinneringsschildje klaar en is er een nazit.
Aanmelding via staging2.delaarman.nl. De deelnamekosten voor de trekkertoertocht bedragen 22,50 euro en voor de bromfietstocht 10 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.