Statiegeldactie Albaldah bij Coop Luttenberg

HAARLE – Doneer nog tot en met september statiegeld van lege flessen aan Scouting Albaldah in Haarle. Dat kan door lege flessen in te leveren bij Coop Alfring in Luttenberg. Op de flessenautomaat zit een donatieknop. Het totaalbedrag van de donaties wordt door supermarkt Coop verdubbeld. Scouting Albaldah biedt kinderen uit Haarle en Luttenberg een plezierige vrijetijdsbesteding. Op speelse wijze worden spel en techniek gecombineerd. Dankzij Coop Alfring kan deze vereniging de kas spekken. Zo blijft Scouting voor kinderen uit beide dorpen bereikbaar.

staging2.scoutinghaarle.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.