Home / Algemeen / Statiegeldactie Albaldah bij Coop Luttenberg

Statiegeldactie Albaldah bij Coop Luttenberg

HAARLE – Doneer nog tot en met september statiegeld van lege flessen aan Scouting Albaldah in Haarle. Dat kan door lege flessen in te leveren bij Coop Alfring in Luttenberg. Op de flessenautomaat zit een donatieknop. Het totaalbedrag van de donaties wordt door supermarkt Coop verdubbeld. Scouting Albaldah biedt kinderen uit Haarle en Luttenberg een plezierige vrijetijdsbesteding. Op speelse wijze worden spel en techniek gecombineerd. Dankzij Coop Alfring kan deze vereniging de kas spekken. Zo blijft Scouting voor kinderen uit beide dorpen bereikbaar.

www.scoutinghaarle.nl

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.