Start RechterenDevotie wandelroute

DALFSEN – Op donderdag 19 augustus start in Dalfsen de rondwandeling RechterenDevotie. Iedereen kan aan deze wandeling deelnemen en zelf bepalen om de route in de ochtend of in de avond te lopen.

De RechterenDevotie wandelroute toont de geschiedenis van de relatie tussen Kasteel – familie Van Rechteren (- Limpurg) en de Moderne Devotie. Aan de hand van zeven informatiebordjes en uitleg van gids Mink de Vries, wordt de bijzondere relatie tussen de familie van Rechteren en de Moderne Devotie zichtbaar gemaakt: van het verleden tot aan de dag van vandaag.
De wandelroute begint aan de Zuidoost kant van de Blauwe Bogenbrug in Dalfsen en heeft als keerpunt Kasteel Rechteren. Deelnemers kunnen rekenen op een wandeling van ongeveer vijf kwartier, inclusief de verhalen. Starten kan om 10.30 of om 19.00 uur. De fiets of de auto kan geparkeerd worden nabij het station van Dalfsen. Opgeven is niet nodig en deelname is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.