Selectie V.V. Hoonhorst heeft er zin in

HOONHORST – Naar het nieuwe seizoen van V.V. Hoonhorst onder leiding van Patrick Wijsman, wordt reikhalzend uitgekeken. Na een relatief korte periode van de zomerstop (de gehele maand juni werd doorgetraind) hoopt men op een mooi seizoen. In de voorbereiding zal V.V. Hoonhorst het in de beker opnemen tegen 3e klasser S.C. Overwetering en 5e klasser Sallandia en Vilsteren. Het programma is als volgt: 5 september om 14.00 uur Hoonhorst – Vilsteren. Zondag 12 september speelt Hoonhorst tegen S.C. Overwetering en daarna volgt op 19 september om 14.30 de uitwedstrijd tegen Sallandia in Deventer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.