Home / Algemeen / Scootmobieltraining bij Tijenraan

Scootmobieltraining bij Tijenraan

RAALTE – Veilig Verkeer Nederland houdt op dinsdag 21 september in samenwerking met Carinova een scootmobieltraining voor inwoners van de gemeente Raalte. Deze dag is bedoeld om scootmobielbezitters veiliger en met meer plezier aan het verkeer te laten deelnemen. De training bestaat uit een theoriegedeelte over de verkeersregels en het oefenen met de scootmobiel op een afgesloten parcours. Het programma vindt plaats bij Sportcentrum Tijenraan en duurt van 13.30 tot 16.00 uur (inloop vanaf 13.00 uur). De deelnamekosten bedragen 17,50 euro (leden van Carinova Thuizz gratis). Geïnteresseerden kunnen zich al aanmelden via: carinova.nl/scootmobieltraining of via tel. 0900-8662. Het is in principe de bedoeling dat de deelnemers hun eigen scootmobiel meenemen, maar ook mensen die nog geen scootmobiel hebben maar geïnteresseerd zijn om te ervaren hoe het is of wachten op levering, zijn welkom. De dag staat onder leiding van VVN met een ergotherapeut van Carinova. Er is ook een servicemonteur aanwezig voor kleine reparaties.

Lees ook

Lavorista arbeidsrecht advocatuur breidt uit in Salland

DEVENTER – Begin 2021 vestigde Lavorista arbeidsrecht advocatuur zich In Business Center L’Arc en Ciel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.