Home / Cultuur / Samenzang in WH Zwart Hal

Samenzang in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – In de WH Zwart Hal in Lemelerveld vindt op zaterdag 4 september weer een samenzangavond plaats. Centraal staat het werk uit de Joh. de Heer bundel. Ad Huetink bespeelt het orgel. Naast liederen komen er ook enkele orgelwerken voorbij. Aanvang is om 20.00 uur. De entree bedraagt 10 euro (kinderen tot en met 12 jaar gratis). Voor reserveringen bel naar tel. 0572-371838 (Huetink), mail naar adhuetink@gmail.com of zie www.huetink-royalmusic.nl.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.