Raalte vraagt om mening over fietsnetwerk

RAALTE – De gemeente Raalte wil het gebruik van de fiets meer stimuleren en de verkeersveiligheid voor fietsers verbeteren. Daarvoor vraagt de gemeente naar de mening van haar inwoners. Wat vinden zij van het huidige fietsnetwerk? Op staging2.raalte.nl/vragenlijst-fietsbeleid is een korte vragenlijst te vinden.

Wethouder Dennis Melenhorst: “We zijn benieuwd wat er leeft. Via de vragenlijst kunnen mensen doorgeven wat beter kan. Denk bijvoorbeeld aan locaties die voor fietsers onveilig zijn, waar de fietspaden (te) smal zijn en waar fietspaden ontbreken. We gebruiken de uitkomsten bij het opstellen van een nieuw fietsbeleidsplan.” In dit beleidsplan beschrijft de gemeente onder andere welke knelpunten de komende jaren worden aangepakt en in welke volgorde. Ook bij de concrete uitwerking van de verschillende locaties kunnen inwoners straks weer meedenken. Dit zal naar verwachting in 2022 plaatsvinden.
De vragenlijst kan worden ingevuld tot en met maandag 6 september. Dat duurt maximaal 5 minuten. Vaker je mening geven over actuele onderwerpen in de gemeente Raalte? Meld je dan aan voor het Digipanel via staging2.raalte.nl/digipanel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.