Home / Sallandcentraal / OpStap op de Lemelerberg

OpStap op de Lemelerberg

REGIO – Op donderdagavond 12 augustus verzorgt Landschap Overijssel een ‘OpStap’ excursie op de Lemelerberg. Onder leiding van een natuurgids Bram Jongsma maken de deelnemers een wandeling van circa 2,5 uur in dit gebied. De deelnamekosten zijn 5 euro per volwassene en 2,50 euro per kind. Voor donateurs is de excursie gratis. Er kunnen maximaal negen deelnemers meewandelen. Onderweg geldt de anderhalve meter afstand. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met de startlocatie en tijd. Aanmelden kan via www.landschapoverijssel.nl/opstap2021.

Lees ook

Lavorista arbeidsrecht advocatuur breidt uit in Salland

DEVENTER – Begin 2021 vestigde Lavorista arbeidsrecht advocatuur zich In Business Center L’Arc en Ciel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.