Home / Nieuws / Open dag Wroetstal boerderij Ammervelde

Open dag Wroetstal boerderij Ammervelde

BROEKLAND – Op 4 september houdt de familie Holtkuile in samenwerking met Salland Boert en Eet Bewust en het Wroetvarken een open dag, waarbij iedereen een kijkje kan nemen in de nieuw gebouwde wroetstal. Tussen 10.00 en 16.00 uur zijn belangstellenden welkom bij Boerderij Ammervelde aan de Elshofweg 2.

De open dag is van families, voor families en voor zowel jong als oud is er van alles te doen. Laat je informeren over het wroetvarkenconcept, het opgroeien van de dieren, bekijk de foto-expositie en geniet van (h)eerlijke producten. Ook voor kinderen zijn er activiteiten te beleven. Denk hierbij aan zelf wroeten in de wroetstal op zoek naar prijsjes, een springkussen of een wandelingetje over het blote voetenpad.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.