Home / Sallandcentraal / Open dag stamboomonderzoek

Open dag stamboomonderzoek

WIJHE – Vanwege de grote belangstelling houdt de Historische Vereniging Wijhe opnieuw een open dag voor stamboomonderzoek op zaterdag 14 augustus. Belangstellenden zijn welkom op de Langstraat 52 van 10.00 tot 16.00 uur. Vanwege de nog geldende maatregelen is aanmelding met het verwachte tijdstip noodzakelijk. Dit kan via: historischeverenigingwijhe@gmail.com. Vragen kunnen via hetzelfde emailadres gesteld worden. De vrijwilligers van werkgroep genealogie komen er dan bij u op terug. De eerstvolgende open dag is op zaterdag 11 september.

Lees ook

Lavorista arbeidsrecht advocatuur breidt uit in Salland

DEVENTER – Begin 2021 vestigde Lavorista arbeidsrecht advocatuur zich In Business Center L’Arc en Ciel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.