Omgekeerde optocht van Stöppelhaene valt in de smaak

RAALTE – De organisatie van Stöppelhaene kijkt tevreden terug op de ‘omgekeerde optocht’. Min of meer met als achterliggende gedachte ‘Als Mohammed niet naar de berg komt, dan komt de berg maar naar Mohammed’ kon iedereen die dat wilde het afgelopen weekend een route langs bijna dertig locaties in Raalte (met buitengebied tot aan Luttenberg) volgen. De eigenaren hadden allemaal hun tuin of erf in het teken van Stöppelhaene gebracht. In plaats van het traditionele Oogstcorso, dat dit jaar om de welbekende redenen niet doorging, dus een optocht ‘aans-umme’. “De belangstelling was groot en de reacties waren heel positief”, vertelt Raymond Rienties namens Stöppelhaene. “We waren blij verrast dat zo veel mensen wilden aanhaken en actief bezig zijn geweest om een stukje Stöppelhaene-sfeer te brengen. Het weer was ook redelijk, dus het was voor de bezoekers goed te doen. Voor alle creatievelingen was het natuurlijk ook een pluim dat er zo veel mensen zijn wezen kijken.” Foto: Arnold Roolvink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.