Home / Algemeen / Nazomerprogramma Amfitheater Het Lommerrijk Luttenberg

Nazomerprogramma Amfitheater Het Lommerrijk Luttenberg

Helligen Hendrik – Hendrik’s Zotte Zomer Parade

LUTTENBERG – Omdat de dokter tegen hem gezegd heeft dat buitenlucht gezond is, trekt Helligen Hendrik in de zomer van 2021 langs een aantal openluchttheaters in het oosten van het land. Dit mede om te vieren dat de norse cabaretier twaalf en een half jaar op de planken staat. Het koperen huwelijk wordt gevierd met een knotsgekke show waarbij, naast nieuwe sketches, een aantal succesvolle scènes uit het verleden zal herrijzen. Ook Hendrik’s kompaan, Schoffel-Getje, is weer nadrukkelijk van de partij.

Hendrik’s Zotte Zomer Parade wordt een carrousel aan emoties, waarbij vreugde, melancholie en uitbundigheid om voorrang vechten. Maar wees niet bang: uiteindelijk voert onvervalste “helligheid” de boventoon. Want hoe mooi of hoe slecht het weer ook is, Hendrik heeft altijd wel een reden om in onmetelijke woede te ontsteken. https://youtu.be/162EFidp9Dw

We mogen weer bezoekers ontvangen zonder 1,5 m afstand, maar dan moet u bij de entree wél een coronatoegangsbewijs kunnen tonen!

 

Prijs: 20 euro (incl. consumptie)

Aanvang: 20.00 uur

 

Lees ook

Lezing in Langhuus over stoomhoutzagerij

WIJHE – Stichting Wilpsche Stoomhoutzagerij Wilpsche Dijk verzorgt op dinsdag 28 september een lezing in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.