Home / Algemeen / Muzikale carrousel bij wijkcentra in Raalte van start

Muzikale carrousel bij wijkcentra in Raalte van start

RAALTE – De drie wijkcentra van Raalte, DeBuut, de Noaber en Centraal Hart, bieden de komende maanden een muzikale, culturele carrousel aan voor de buurtbewoners. Het komende half jaar krijgen (grotendeels) plaatselijke muzikanten en zangers maandelijks een podium. Erwin Nyhoff en Annet Nikamp beten op donderdag 29 juli het spits af. Nyhoff verzorgde die dag optredens bij de Buut en Centraal Hart; Nikamp trad op bij de Noaber. Nyhoff stond bij DeBuut en Centraal Hart buiten op het terras. Bij de eerste waren er circa vijftig bezoekers; bij de tweede circa zeventig. Bij Annet Nikamp (foto) zaten er circa vijftig mensen in de zaal. De organisatie is dik tevreden. In de komende maanden volgen er nog optredens van onder andere Erwin Nyhoff, de Roalter Jong’s, St. Caecilia, Eigen Wiese, de Pompedoers en een jong klassiek orkest uit Amersfoort. Foto: Annet van Raalten

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.