Motorrijden voor WensAmbulance Oost Nederland

REGIO – Op zaterdag 7 en zondag 8 augustus vindt de vijfde editie van ‘Rijden voor Geluk’ plaats in en om Haaksbergen. Het gaat om een evenement in het teken van motoren. De opbrengst is bestemd voor WensAmbulance Oost Nederland.

Het programma begint op zaterdag 7 augustus om 9.00 uur met een grote markt op het complex van VV Haaksbergen. Tijdens de markt kunnen kinderen geschminkt worden, zijn er springkussens en staat er een kinderdraaimolen. De brandweer geeft een demonstratie. Om 12.00 uur start de trike-run. Kinderen en volwassenen met een beperking kunnen met Disney-helden Mickey en Minnie Mouse meerijden op een trike door het centrum van Haaksbergen.
zondag 8 augustus wordt om 11.30 uur het startschot gegeven voor de vijfde editie van de toertocht voor motoren, zijspannen en trikes voor WensAmbulance Oost Nederland. De start is op het terrein van VV Haaksbergen. De route van ongeveer 100 kilometer voert langs vele plaatsen en dorpjes, langs eeuwenoude boerderijen en heel veel andere bezienswaardigheden. Tijdens de toertocht rijden er acht wensambulances mee van WensAmbulance Oost–Nederland en een aantal collega’s van de samenwerkende wensambulances, met daarin mensen die helemaal gek zijn van motoren en trikes, maar vanwege hun ziekte niet meer zelf kunnen rijden. Tevens rijden ook mensen met een beperking mee in een zijspanmotor of achterop een trike. Bij terugkomst volgt er een barbecue voor alle deelnemers.
WensAmbulance Oost-Nederland is een non-profit organisatie en daardoor afhankelijk van sponsoring, giften en donaties. Samen met bijna honderd vrijwilligers zetten de organisatie zich in om de wensen van (pre)terminale zieken en langdurig zieken waar te maken. Samen hebben ‘Rijden voor Geluk’ en WensAmbulance Oost-Nederland afgesproken een jaarlijks evenement te organiseren voor jong en oud, van wens tot werkelijkheid, om zodoende geld in te zamelen. Dit jaar hebben maar liefst 191 ondernemers deelgenomen aan de sponsoractie.
Het is nog mogelijk iemand met een beperking op te geven om in een trike of zijspanmotor de toertocht mee te laten rijden. Ook is het mogelijk om mee te doen aan de motortoertocht. Mail hiervoor naar rijdenvoorgeluk@hotmail.com ter attentie van Willem Schippers. Zie verder staging2.choppercustomvrienden.nl en staging2.wensambulance.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.