Meditatiegroep Heino weer van start

HEINO – Meditatiegroep Heino is vorige week woensdag weer van start gegaan met de wekelijkse Vipassana meditatieavonden. Deze meditatievorm wordt ook wel inzichtsmeditatie genoemd. Aan mensen die een druk en stressvol leven hebben biedt mediteren rust en balans. De begeleiding is in handen van Jotika Hermsen, een ervaren en landelijk bekende boeddhistische meditatielerares. De meditatieavonden vinden plaats in De Dolfijn aan de Grote Beukelaer 2 (ingang via de Brinkweg). De bijeenkomsten duren van 19.00 tot 21.15 uur. De begeleiding wordt gegeven op basis van een vrije gift. Wel wordt een kleine bijdrage gevraagd voor het bestrijden van de onkosten. Voor meer informatie en/of aanmelding mail naar meditatiegroepheino@gmail.com of neem contact op met Pieter Korsuize, mob. 06-42693197.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.