Home / Algemeen / Lezingen over ‘Zelfliefde als kracht’

Lezingen over ‘Zelfliefde als kracht’

HEETEN – Bewustzijnscoach Geraldine Cornelissen verzorgt de komende week twee lezingen. Het thema is ‘Zelfliefde als kracht’. Donderdag 2 september is ze te gast in gemeenschapshuis De Kuip in Colmschate; op woensdag 8 september in het Stilte en bezinningscentrum in Raalte (de voormalige synagoge). Beide lezingen duren van 19.30 tot 21.00 uur. De entree bedraagt telkens 9 euro. “In onze maatschappij hebben we geleerd om eerst voor de ander klaar te staan en onze signalen weg te duwen”, zo stelt Geraldine. “Dat kan onder andere perfectionisme, faalangst, vermoeidheid en zelfs depressie tot gevolg hebben. En dit heeft nogal wat gevolgen voor onze gezondheid, ons plezier en vooral ons tijdsgebrek. Door een andere bril op te zetten, kun je zelfliefde voor jezelf gaan ervaren, beter voor jezelf zorgen en daarmee als effect ook voor de ander.” Meer informatie is te vinden op: https://geraldinecornelissen.nl. Geraldine biedt ook workshops over hetzelfde onderwerp aan.

Lees ook

Lavorista arbeidsrecht advocatuur breidt uit in Salland

DEVENTER – Begin 2021 vestigde Lavorista arbeidsrecht advocatuur zich In Business Center L’Arc en Ciel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.