Levensechte 3D schilderingen sieren de straten van Raalte

RAALTE – Vorige week kwam ze naar Raalte om hier en daar wat grijze gebieden kleurrijker te maken: Rianne te Kaat (28), voormalig productontwikkelaar en projectmanager.

Rianne is van kleins af aan creatief en haar schoolschriften stonden dan ook vol met tekeningen. Het was dan ook in de lijn der verwachting dat ze voor de studie Industrieel Product Ontwerpen koos. Later volgde ze een masterclass 3D Streetart, dit beviel haar zo goed dat ze haar vaste baan vaarwel zei en fulltime aan de slag ging als 3D street artist. Het ROV nodigde Rianne uit om Raalte op te fleuren. En dat is gelukt: de schilderingen zijn te bewonderen op twee locaties, namelijk op de Nieuwe Markt, ter hoogte van Bakkerij Van der Most én nabij restaurant Ufuk en Grand Café Neuf.

“Een schildering is vanaf één punt in 3D te zien, het zogeheten kijkpunt. Dit wordt aangegeven met voetjes op de grond. En met de camera van je mobiel is het nog beter te zien en uiteraard te fotograferen”, legt Rianne uit.

De haan knipoogt naar het jaar 2022 met nieuwe rondes en nieuwe kansen voor Stöppelhaene

Foto: Annet van Raalten

I

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.