Home / Sallandcentraal / Laatste prikken in mobiele vaccinatie-unit Wijhe

Laatste prikken in mobiele vaccinatie-unit Wijhe

WIJHE – In de pop-up vaccinatielocatie in Wijhe kregen vandaag de laatste mensen hun tweede coronaprik. “Onze medewerkers hebben hier in totaal 3.028 vaccinaties gegeven”, zegt Natasja Smit, COVID19-projectmanager bij GGD IJsselland. “In Raalte was het er één meer; 3.029. We kunnen spreken van een succes!”

Nadat GGD IJsselland een extra levering van het Moderna-vaccin ontving, zette de GGD een mobiele locatie in. Deze stond twee keer twee weken in Raalte en Wijhe.
“We kregen veel positieve reacties. Mensen in Wijhe en omgeving maakten graag gebruik van deze mogelijkheid. De afsprakenopties waren snel volgeboekt.” Voor iedereen die nog graag snel een vaccinatie wil en niet in de mobiele unit terecht kon, heeft Smit wel een oplossing. “Uiteraard kun je nog steeds gewoon een afspraak maken, maar in Deventer, Zwolle en Hardenberg kun je ook zónder afspraak onze vaccinatielocatie binnenlopen. Het gaat dan wel om een eerste vaccinatie, met Pfizer of de enige prik met Janssen. Ter plekke krijg je meteen een afspraak voor je tweede Pfizer-prik.” De voorwaarden hiervoor zijn te vinden op de website van GGD IJsselland.

Lees ook

Winnende vlag had selectie bijna niet gehaald

Maar liefst negenduizend stemmen uitgebracht bij verkiezing nieuwe Sallandse vlag RAALTE – Salland heeft sinds …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.