Koersballen in Hoonhorst

HOONHORST – Op maandag 30 augustus gaat koersbal weer van start. Het balspel vindt plaats in de Potstal van 13.30 tot 15.30 uur en er is plaats voor nieuwe deelnemers.

Koersbal is een spel dat lijkt op het bekende Franse jeu-de-boule, maar met grotere ballen die een afwijkende koers naar links of naar rechts hebben. De speler moet bedenken welke koers de bal zal gaan om zo dicht mogelijk bij de ‘jack’, oftewel het doel te komen. Doordat koersbal geen zware inspanning vereist, kan de sport tot op hoge leeftijd worden gespeeld. Bel voor meer informatie of aanmelding naar Saam Welzijn, tel.: 0529-401793.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.