Inzamelingsactie AH en voedselbanken: Op een lege maag kun je niet leren

RAALTE – De Albert Heijn en voedselbanken in heel het land houden tot en met 12 september de gemeenschappelijke actie ‘Op een lege maag kun je niet leren’. De actie is gericht op schoolgaande minimakinderen (tot en met 17 jaar).

Het aantal huishoudens in Nederland dat voedselhulp krijgt van de voedselbank is in 2020 met 7,2 procent gestegen. Het aantal kinderen t/m 17 jaar dat afhankelijk is van de voedselbank steeg in 2020 met 9,3 procent (36.858 kinderen).
Klanten kunnen in 660 winkels van Albert Heijn, waaronder die in Raalte en Heino, ontbijtproducten zoals hagelslag, havermout en cornflakes doneren aan de lokale voedselbanken. De ontbijtproducten zijn speciaal geselecteerd en staan bij elkaar gegroepeerd in de winkel, zodat het makkelijk is voor klanten om de producten uit te zoeken. Alle producten zijn gericht op een voedzaam ontbijt voor gezinnen met kinderen. Op ah.nl/doneren staat de lijst met Albert Heijn winkels die deelnemen aan deze actie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.