Interactieve en digitale lezing over dementie

REGIO – Op donderdag 9 september geeft Prof. dr. Wiesje van der Flier (hoofd onderzoek bij het VUmc Alzheimercentrum) van 19.30 tot 21.00 uur een lezing met als titel: ‘De laatste inzichten rondom oorsprong, diagnose en behandeling van dementie’. Aanmelden voor deze lezing kan via: staging2.evenmens.nl/lezing-dementie.

Deze digitale en interactieve lezing is bedoeld voor mantelzorgers, zorgvragers, zorgvrijwilligers en professionals binnen het werkgebied van Stichting Evenmens.
Dementie, maar ook de diagnose van dementie is er niet van de ene op de andere dag. De schade in de hersenen ontstaat vaak geleidelijk. Er wordt veel onderzoek gedaan naar de oorzaken en naar de behandeling. Tijdens deze digitale interactieve lezing vertelt Prof.dr. Wiesje van der Flier over de meest recente ontwikkelingen rondom dementie. Deelnemers kunnen haar vragen stellen over onder andere de diagnose, medicijngebruik, leefstijl, genetica, scans en biomarkers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.