Home / Sallandcentraal / Inloopspreekuur OV weer op locatie

Inloopspreekuur OV weer op locatie

RAALTE/OLST – Nu het reizen met het openbaar vervoer niet alleen meer voor noodzakelijke reizen geldt, starten de OV-ambassadeurs weer met inloopspreekuren op locatie. Tijdens deze spreekuren geven de ambassadeurs, senioren uitleg over het reizen met de trein en/of de bus. In Raalte kunnen reizigers terecht op 25 augustus aanstaande bij het inloopspreekuur in de Passage 6, tussen 10.00 en 11.30. In Olst kan men terecht op vrijdag 27 augustus in de bibliotheek, Jan Schamhartstraat 5 tussen 14.00 en 15.30 uur.

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.