Informatie-ochtend Studiekring Heino

HEINO – Op dinsdag 31 augustus is er in het Dorpshuus een info-ochtend over de Studiekring Heino. Belangstellenden zijn van harte welkom, het begint om 10.00 uur

In Heino zijn twee groepen actief die elke veertien dagen op dinsdag- en woensdagochtend bij elkaar komen. Ter aanvulling worden er nog enkele personen gezocht. Het streven is om het aantal mannen en vrouwen min of meer gelijk te houden.
De doelgroep zijn 50-plussers (maar met name voor de dinsdagochtend zijn jongere mensen zeker ook welkom) die het leuk vinden om over een breed scala aan onderwerpen te praten. Bijvoorbeeld over de actualiteit van de laatste weken. Ook wordt er telkens een item, soms met beeld en geluid, gepresenteerd om er vervolgens in de groep dieper op in te gaan. Doelstelling is om binnen de veilige groep meningen te horen en kennis van diverse onderwerpen op te doen.
Opgeven voor de informatie-ochtend kan via: info@dorpshuusheino.nl of franswillemsenheino@hotmail.com. Wie wel belangstelling heeft, maar verhinderd is op deze ochtend, kan contact opnemen met laatstgenoemde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.