Home / Sallandcentraal / Historische wandeling door dorp Wijhe

Historische wandeling door dorp Wijhe

WIJHE – Voor de laatste keer deze zomer kunnen belangstellenden op zaterdag 14 augustus meelopen met een historische wandeling door Wijhe. Deze wandeling, onder begeleiding van een gids, start om 14.00 uur bij het gebouw van de Historische Vereniging aan de Langstraat 52.
Leden van de Historische Vereniging Wijhe mogen gratis mee lopen. Niet leden betalen 2 euro en kinderen tot 16 jaar, 1 euro. Aanmelden is noodzakelijk en kan via Herman Logtenberg tel. 06-21971542 of Riki Klein Woolthuis, tel. 06-30973003. Mailen kan naar historischeverenigingwijhe@gmail.com.

Lees ook

Sam’s Kledingactie voor kinderen in Oeganda

REGIO – Elk voorjaar en najaar organiseert Sam’s Kledingactie een aantal speciale landelijke actiedagen, om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.