Het Parkinson Café Deventer gaat weer van start

REGIO – Door het versoepelen van de maatregelen gaat het Parkinson Café Deventer (stap voor stap) weer van start op 8 september aanstaande. Het begint om 14.30 uur, inlopen kan al vanaf 14.00 uur. Uiteraard worden hierbij alle voorzorgsmaatregelen in acht genomen. Het café is op de gebruikelijke plaats, in het clubgebouw van de Deventer Sport Vereniging Actief op sportpark ‘ De Zandweerd’ in Deventer. Parkeren kan op de parkeerplaats aan de Brederodelaan/hoek Roland Holstlaan.

In deze, vanwege het coronavirus, lastige periode ziet het leven er voor veel mensen anders uit dan normaal. Zo ook voor alle mensen met de ziekte van Parkinson of parkinsonisme en hun naasten. “Echter gelukkig kunnen wij elkaar weer in levende lijve ontmoeten in ons Parkinson Café Deventer, zij het op de gepaste 1,5 m afstand”, aldus de organisatie.

Programma

Het programma van 8 september staat in het teken van een gezellige bijeenkomst waar met elkaar bijgepraat kan worden over de afgelopen periode. Bezoekers worden daarnaast uitgenodigd een spelletje mee te nemen. Ook wordt er aandacht besteed aan het afscheid van vrijwilligster Tonnie Tempelman.
In oktober zal er geen bijeenkomst zijn en over de onderwerpen op 10 november en 8 december ontvangen de leden van de regio Deventer en omstreken, nader bericht. Ook is dit te zijner tijd te lezen op de site van het Parkinson Café Deventer.

Gezien de voorbereidingen werkt de organisatie bij deze opstart met een aanmeldprocedure. Het is voor de bezoekers noodzakelijk om zich aan te melden vóór woensdag 1 september. Dit kan via e-mail info@parkinsoncafedeventer.nl of telefonisch via: 0572-357758 (Annie Overmars-Groen, coördinator van het Parkinson Café Deventer). Zie ook

staging2.parkinsoncafedeventer.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.