Home / Algemeen / Gouwe Ouwe en ontmoeting in het Dorpshuus

Gouwe Ouwe en ontmoeting in het Dorpshuus

HEINO – Evenmens start op 1 september met ‘Gouwe Ouwe’ in het Dorpshuus in Heino. Het gaat om een muziekproject voor mensen met (beginnende) geheugenproblemen en hun mantelzorgers. Maar ook andere senioren zijn welkom. Er wordt een serie bijeenkomsten georganiseerd op de woensdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur. De bezoekers luisteren samen naar muziek, halen herinneringen op, bespelen muziekinstrumenten en gaan eventueel samen zingen en bewegen op muziek. De eigen bijdrage bedraagt 2,50 euro, inclusief kop koffie. Opgave via info@evenmens.nl. De ontmoetingsochtenden in het Dorpshuus op dinsdag en vrijdag worden overigens met ingang van 1 september samengevoegd op de woensdagochtend. Elke week kunnen ouderen samen koffie drinken, een spelletje spelen of kletsen. Aansluiten bij Gouwe Ouwe kan ook. Deze woensdagochtend wordt het tevens mogelijk om advies te krijgen over ouderenzorg en beginnend geheugenverlies.

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.