Gastvrij Wijhe presenteert zich op gezamenlijke website

WIJHE – Ondernemersvereniging Gastvrij Wijhe presenteert zich op een gezamenlijke, gloednieuwe website met Natuurlijk Olst: staging2.hierstroomtdeijssel.nl. De site is inmiddels in de lucht.

Naast activiteiten en evenementen in de gemeente, presenteren aangesloten ondernemers zich. De basis voor de site is gelegd aan het begin van de coronacrisis. Toen kwam nog duidelijker naar voren hoe belangrijk het is lokale ondernemers te ondersteunen en het aanbod aan winkels, activiteiten en evenementen onder de aandacht te brengen. Naast dat het belangrijk is voor de leefbaarheid van de kernen in de gemeente, is het reuze handig voor inwoners en toeristen om gemakkelijk te kunnen zien wat de gemeente te bieden heeft.

De website is mogelijk gemaakt door de gemeente Olst-Wijhe, de provincie Overijssel, Salland Marketing en wordt onderhouden door beide ondernemersverenigingen in de gemeente: Gastvrij Wijhe en Natuurlijk Olst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.