Home / Algemeen / Fietstocht door Duursche Waarden

Fietstocht door Duursche Waarden

DEN NUL – Staatsbosbeheer presenteert op zondag 8 augustus een fietstocht door de Duursche Waarden. De start is om 10.00 uur bij het Infocentrum IJssel Den Nul. De deelnemers zijn rond 13.00 uur weer terug. De route staat in het teken van de geschiedenis van het gebied. Dijken liggen niet zomaar op die locatie, kolken ook niet en hoe komen boerderijen aan hun naam? Hoe komt het dat er op die bepaalde locatie een landgoed ligt? Kijk door de bril van het verleden naar het heden. De route (circa 20 km) staat onder leiding van de IJsselnatuurgids van Staatsbosbeheer. Onderweg stappen de fietsers regelmatig af om meer te weten te komen over het gebied. De deelnamekosten bedragen 7,50 euro voor volwassenen en 4 euro voor kinderen tot en met 12 jaar. Aanmelding via www.staatsbosbeheer.nl/natuurgebieden/ijsselvallei/activiteiten.

www.infocentrumijssel.nl

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.