Fietstocht door Duursche Waarden

DEN NUL – Staatsbosbeheer presenteert op zondag 8 augustus een fietstocht door de Duursche Waarden. De start is om 10.00 uur bij het Infocentrum IJssel Den Nul. De deelnemers zijn rond 13.00 uur weer terug. De route staat in het teken van de geschiedenis van het gebied. Dijken liggen niet zomaar op die locatie, kolken ook niet en hoe komen boerderijen aan hun naam? Hoe komt het dat er op die bepaalde locatie een landgoed ligt? Kijk door de bril van het verleden naar het heden. De route (circa 20 km) staat onder leiding van de IJsselnatuurgids van Staatsbosbeheer. Onderweg stappen de fietsers regelmatig af om meer te weten te komen over het gebied. De deelnamekosten bedragen 7,50 euro voor volwassenen en 4 euro voor kinderen tot en met 12 jaar. Aanmelding via staging2.staatsbosbeheer.nl/natuurgebieden/ijsselvallei/activiteiten.

staging2.infocentrumijssel.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.