Home / Sallandcentraal / Expositie en presentatie in het Dorpshuus Heino

Expositie en presentatie in het Dorpshuus Heino

HEINO – Van 4 september tot en met 30 november staan in het Dorpshuus in Heino de portretten van beroemde personen van Diny Herbrink centraal. Hierbij hoort het opmerkelijke verhaal van de eigenaar van deze werken: Henk ’t Hart.

Door zijn interesse in kunst gaf ‘t Hart aan Diny Herbrink de opdracht om verschillende portretten te maken van mensen die hem geïnspireerd hebben. Jacqueline, die zich over Henk ontfermde, belicht op donderdagavond 9 september zijn bijzondere leven. Zij vertelt over haar belevenissen met Henk, het opsporen van zijn verloren broers en zijn liefde voor natuur, cultuur en kunst.
De expositie is tijdens openingsuren van het Dorpshuus te bekijken. En op donderdagavond 9 september begint om 20.00 uur: ‘Jacqueline vertelt’. Het is gratis toegankelijk, maar opgave is noodzakelijk. Dit kan via tel. 0572-700212 of via email: info@dorpshuusheino.nl.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.