Home / Sallandcentraal / Excursie bij het Rozendael

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op 17 en 31 augustus weer avondexcursies bij landgoed Het Rozendael in Heino. Voor deze excursie stelt de familie van Ittersum de tuinen exclusief open. De wandeling voert langs paden en lanen naar de boomgaard met vijver en de kruiden- en groentetuin. In de prachtige siertuin met border, ontworpen door de bekende tuinarchitect Piet Oudolf voeren de tinten roze, lila en paars de boventoon. Tijdens de excursie horen de deelnemers van alles over de cultuur en de natuur van het landgoed. De start is om 19.00 uur. Verzamelen bij de ingang van Het Rozendael, Rozendaelseweg 3 in Heino. De kosten zijn 3 euro per persoon. Opgave via tel. 0572-391955/06-30849512 of e-mail: jenh.nijmeijer@gmail.com.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.