EHBO les voor zevende en achtste groepers

RAALTE – Per januari 2022 vindt er in Raalte een unieke samenwerking plaats tussen het Oranje Kruis en het Rode Kruis. Samen verzorgen zij EHBO lessen, speciaal voor leerlingen van groep 7 en 8.

Maar eerst houden de twee verenigingen op 4 september aanstaande een aantal activiteiten in ‘de Helpende Handen’ aan de Westdorplaan. Deze geven een kijkje in de wereld van de EHBO: wat doe je bijvoorbeeld wanneer iemand zich verslikt of door een wesp gestoken is? Maar ook, wat is een Lotus medewerker en hoe grimeert deze wonden? Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina ‘EHBO Raalte’ of e-mail naar: jeugdehbo.raalte@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.