Eerste editie van SportOlst Run

OLST – Op zondag 5 september vindt de eerste editie van de SportOlst Run plaats. De deelnemers starten in teams van drie personen aan deze obstacle run. SportOlst biedt wekelijks bootcamp trainingen (op verschillende niveaus) aan op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag. De SportOlst Run is bedoeld als extraatje voor de leden, maar ook anderen kunnen er aan meedoen. Starten kan tussen 10.00 en 16.00 uur bij de IJsselGym in Olst, naast de veerpont. De deelnemers wacht een run van circa 6 kilometer met onderweg vijftien obstacles en tien workouts. Reken op modder en nattigheid. Na afloop is de bar geopend. Het eerste drankje is gratis. De deelnamekosten bedragen 22,50 euro per team van drie personen. Aanmelding (tot 2 september) via info@sportoslt.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.