Echtpaar Schoorlemmer- Strijtveen 60 jaar getrouwd

HEETEN – Op zondag 8 augstus vierden Gerrit Schoorlemmer en Riek Schoorlemmer-Strijtveen dat ze 60 jaar geleden voor de wet trouwden. Wethouder Toeter feliciteerde het diamanten paar in hun mooie tuin op de Lange Slag in Heeten.

De twee ontmoetten elkaar in Heino. Na hun trouwen gingen ze wonen in de boerderij aan de Weeleweg in Heeten. Maar liefst 34 jaar lang woonden ze op deze boerderij. Er werden vijf kinderen geboren. In 1995 trokken ze naar de Lange Slag om het wat rustiger aan te doen. Hier wonen ze met veel plezier in een fijne buurt. Vele uren werden er doorgebracht in hun tuinhuisje en de groentetuin. Ook werd er heel wat kilometers afgefietst met een thermoskan koffie in de fietstas. Gerrit deed vrijwilligerswerk bij de stichting wandel- en fietspaden en Riek zette zich in voor het verzorgingshuis de Stevenskamp in Heeten. Samen gingen ze verschillende keren op reis om hun zoon en familie te bezoeken. Nog steeds trekken ze er bijna dagelijks op uit voor een terrasje, familiebezoekje of toeren ze met de auto door de omgeving. Het echtpaar is erg dankbaar dat ze dit huwelijksjubileum samen kunnen vieren met de kinderen, de tien kleinkinderen en de familie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.