Derde themadag in Dalfsen: ‘Alleen maar vrolijke gezichten’

DALFSEN – Ook de derde themadag was mede door het mooie weer een groot succes, afgelopen zaterdag. Zo erg zelfs dat belangstellenden tegen betaling een oproep deden voor een plekje rond de Grote Kerk en de Prinsenstraat.

Deze derde zaterdag had als thema Italië. Bezoekers genoten van de door de straten paraderende Carabinieri en van de Gondelier zonder gondel, die voor hilarische verkeerssituaties zorgden.
Kees Kloosterman, die op alle drie themadagen voor Ondernemend Dalfsen als ordebewaker en regelaar optrad, kijkt tevreden terug. “Iedereen houdt zich keurig aan de afgesproken Covid-19 regels. Ik zie alleen maar vrolijke gezichten en er worden ook nog eens goede zaken gedaan. Mooi toch dat deze activiteit in Dalfsen zo goed aanslaat, tenslotte zijn er al zo weinig evenementen.” Wederom zorgde Ondernemend Dalfsen voor passende muziek in de versierde winkels.

Tekst/Foto: Evert Jan Goos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.