Debuutsingle van Holtense zangeres Sabine

HOLTEN – De Holtense zangeres Sabine heeft haar eerste single ‘Door de wolken kwam de zon’ uitgebracht. Sabine, van oorsprong afkomstig uit Diepenveen, heeft bovendien een manager gevonden in de persoon van Heinoër Hans Beumer. Het hele leven van Sabine staat in het teken van muziek. Een groentje is ze allesbehalve. Eerder was ze zangeres bij diverse coverbands als Back4More, Alpha Showband (later Alphalive) en Amici. Bovendien was ze actief als Helene Fischer-tributezangeres. Maar het werd tijd voor een solocarrière en Sabine presenteert zich nu met haar debuutsingle, opgenomen in samenwerking met topproducer Edwin van Hoevelaak. De clip werd opgenomen op Mallorca en de single wordt uitgebracht door Van Hoevelaak Records. Muzikaal gezien klinken ook schlagerinvloeden door. Niet raar natuurlijk gezien haar achtergrond als Helene Fischer-tributezangeres. Een tweede single ligt inmiddels al klaar. Zie verder staging2.sabinegerrits.com of bel Hans Beumer, mob. 06-55180584.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.