Home / Algemeen / De GAAV(e) winkel geopend

De GAAV(e) winkel geopend

WIJHE – Zorgstichting Ygdrasil heeft besloten om de ‘GAAV(e) winkel’ (voorheen de Toverbal) aan de Langstraat in Wijhe te openen. Het andere pand van GAAV ernaast (een lunchcafé) blijft nog wel tot 1 november gesloten, maar de dagbesteding gaat daar achter gesloten deuren door. In de ‘GAAV(e) winkel’ verkopen de medewerkers van Ygdrasil en hun cliënten onder andere oud-Hollands snoep en diverse etenswaren, die als het lunchcafé weer geopend is, daar geserveerd worden. De medewerkers maken regelmatig nieuwe producten die ook in de winkel worden verkocht. Nu bijvoorbeeld ‘cookie dough’ in verschillende smaken. Het gaat om eetbaar koekjesdeeg dat geen ei bevat. Daarnaast zijn er ook verschillende cadeauartikelen verkrijgbaar, zoals verpakt snoepgoed met leuke teksten voor verschillende gelegenheden. Ook is het mogelijk om pakketjes samen te stellen met koeken op een broodplank van Bij de Boom.

Lees ook

Roelof en Annie Roessink uit Dalfsen 65 jaar getrouwd

DALFSEN – Burgemeester Erica van Lente heeft vorige week dinsdag een bezoek gebracht aan Roelof …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.